• 1

MATTRESS - MADE IN MOLDOVA

Durata de viaţă a unei saltele este influenţată de mai mulţi factori, unul din aceşti factori fiind calitatea produselor componente. De-oarece calitatea saltelei este direct proporţională cu durata de viaţă, cu cît o saltea este mai bună cu atît mai mult va rezista în timp. Dacă salteaua este de calitate atunci se spune că saltelele cu arcuri sunt mult mai rezistente decît saltelele din poliuretan.
În general cele mai importante aspecte ale saltelelor  sunt confortul şi ingiena. Confortul este foarte necesar pentru a avea un somn liniştit şi odihnitor, iar coloana vertebrală să fie ţinută în poziţia corectă.

Lipsa de confort este redată: de denivelări, de senzaţia de scufundare, prezenţa efectului de balans, apariţia durerilor de spate etc. Iar lipsa de ingienă rezultă din prezenţa mizeriei, prafului şi bacteriilor. Din această cauză o saltea de calitate trebuie cel puţin să aibă husă detaşabilă dintr-un material prietenos cu pielea şi cel mai important să fie lavabilă! Astfel aspectul nou al saltelei va dura mult mai mult.
SalteaOrtopedica.md este alaturi de dvs., iar la comandarea unei saltele noi vă punem o mulţime de sfaturi despre cum să întreţineţi corect salteaua pentru ai mări durata de viaţă.