CARE ESTE CEA MAI BUNA SALTEA PENTRU CEI CE DORM PE O PARTE

Atunci cînd alegi o saltea trebuie să aloci o mare atenție  asupra calității acesteia. De oarece de alegerea ta va depinde  mai departe calitatea somnului tău. Primul lucru atunci cînd alegi o saltea la care trebuie să atragi atenția este densitatea și textura saltelei care îți vor susține coloana vertebrală în poziția corectă. De-asemenea nu uita să iei în considerație și poziția în care dormi.

O saltea potrivită pentru cei care dorm pe spate nu va fi la fel de confortabilă pentru cei care dorm de regulă pe o parte. În general salteaua pe care dormi nu trebuie să fie dură, Salteaua ideală este de un nivelul mediu de fermitate. Evită saltelele moi care nu-ți vor sprijini corpul în mod corect.
Dar totuși care este salteaua ideală pentru cei care dorm pe o parte? Cea mai potrivită este salteaua cu spumă și anume cu spumă memory. Saltelele memory sunt realizate din material visco-elastic 100% care se mulează perfect pe conturul corpului.

Atunci cînd dormi pe o parte, presiunea se pune pe umeri și șolduri. Din aceasta cauză se crează puncte de presiune dureroase, iar circulatia sîngelui este afectată, iar somnul este agitat.
Optează pentru o saltea cu memorie și vei avea un somn liniștit, sănătos și fără dureri